• Afsendes 24 timer
  • 300'000 glade forældre siden 2004

Om os

Find ud af, hvem der står bag dine dejlige navneetiketter

Stickerkid er et Schweizisk firma ledet af Doerthe og Christian, et par i trediverne hvis venner og deres børn har lært dem alt om sværhederne ved at holde styr på et barns små ejendele. Firmaet blev grundlagt i 2004 og har tykt millioner af mærkater for mere end 300.000 forældre.

Originalt blev Stickerkid grundlagt af Mark, en af Chris' gode venner, som opdagede nødvendigheden for personlige mærkater, da hans 2. søn blev født og startede i børnehaven. Hans søn var i en tidlig alder små "tryllekunstnere" som formåede at miste flasker, legetøj og selv sko. Så Mark og hans kone var frustrerede over de tabte ting og at det var nødvendigt at købe alting igen (for ikke at nævne det drama og stress et stykke legetøj kan forsage for både børn og forældre).

Michel, en genial ingeniør og computer ekspert sluttede sig til holdet, og sammen udviklede de StickerKid, teknologien og processerne bag vores produkterne gør StickerKid til de foretrukne klistermærker og etiketter i Schweiz, til mærkning af tøj og ejendele.

I dag ledes StickerKid af Chris og Doerthe, et ung schweizisk-tysk par, der bor i Schweiz. "Vi forelskede os i StickerKid i det øjeblik grundlægger og tidligere ejer (og endnu vigtigere, en god ven) fortalte os om hans idé for flere år siden - den høje kvalitet af produkterne, noget der er 100% schweizisk lavet og de positive øjeblikke det skaber for forældre og børn."

siden 2004 300.000 glade forældre

Doerthe er fra Tyskland og er sjælen i StickerKid. Efter at have arbejdet flere år for en international virksomhed, besluttede hun sig for at følge sit hjerte og arbejde i en lille virksomhed hun simpelthen elsker og som direkte forenkler forældres liv. Hun er en lille perfektionist og elsker alt hvad der er hjemmelavet.

Christian er fra Schweiz og er tydeligvis en teknologi og design afhængig. Mens der ikke går en dag uden at han tjekker de nyeste hjemmesider og tendenser, er han meget hjemlig, og intet for ham er vigtigere end hans familie og at tilbringe en fabelagtig aften med dem og vennerne.

Sikker betaling

Ekspreslevering

Klar til forsendelse på 24 timer

100% lavet i Schweiz

Alle vores produkter er omhyggeligt fremstillet i Schweiz

Kundemeninger