Om os || Find ud af, hvem der står bag dine dejlige navneetiketter

Label alt du elsker - det er Chris' og Doerthes motto. Sammen med deres Stickerkid team taget det schweizisk-tyske par sig af dine mærkater. De er i deres 30'ere og næsten lige blevet forældre til barn nummer to, så det er kun naturligt, at deres omgangskreds i stigende grad består af forældre og familier. Det unge par fandt hurtigt ud af, at børn er mestre i at tabe og glemme deres ting, og de ville derfor forebygge mistet legetøj og forvekslede sko. Det er nemt at forstå, at de blev forelskede i idéen om Stickerkid og produkterne. Unikke labels af top kvalitet. Super smarte for både børn og forældre - En koncept du ikke kan sige nej til!

650.000 glade forældre siden 2004

Doerthe er fra Tyskland og er sjælen i Stickerkid. Efter at have arbejdet flere år for en international virksomhed, besluttede hun sig for at følge sit hjerte og arbejde i en lille virksomhed hun simpelthen elsker og som direkte forenkler forældres liv. Hun er en lille perfektionist og elsker alt hvad der er hjemmelavet.

Christian er fra Schweiz og er tydeligvis design- og teknologiafhængig. Mens der ikke går en dag uden at han tjekker de nyeste hjemmesider og tendenser, er han meget hjemlig, og intet for ham er vigtigere end hans familie og at tilbringe en fabelagtig aften med dem og vennerne.

Sikker betaling

HURTIG LEVERING

LAVET I SCHWEIZ

Vores kunder synes