Levering og betaling || Find ud af, hvor hurtigt du vil modtage dine sjove navneetiketter

FORSENDELSESOMKOSTNINGER OG LEVERING

Stickerkid fremstiller og sender alle produkter direkte fra Schweiz. Levering er gratis for ordrer med en samlet værdi på 200 kr og derover. For ordrer med en samlet værdi under dette beløb er leveringsgebyret et fast beløb på 30 kr.

Leveringen varetages af vores partner LA POSTE Suisse. Når din ordre forlader vores værksted, modtager du en e-mail fra os for at bekræfte forsendelsen.

95% af alle ordrer bliver produceret inden for 24 timer. Herefter tager det normalt 3 til 5 arbejdsdage for levering. Din ordre bliver leveret direkte i din postkasse.

For at sikre en vellykket levering: Sørg for at udfylde alle dine adresseoplysninger på betalingstidspunktet, og venligst dobbelttjek, at alle informationer er korrekte, inden du gennemfører ordren.

Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice.

* På grund af regler i dit hjemland, kan der forekomme importgebyrer for leveringen. Stickerkid er ikke ansvarlig for denne ekstra afgift. Tjek venligst dine lokale import- og handelsregler for yderligere oplysninger omkring ekstra omkostninger og gebyrer.
Tak.
BETALINGSMETODER

Kreditkort

Stickerkid.dk gør alt for at tilbyde dig de mest sikre betalingsmidler, så du kan foretage dine køb med fuld tillid til, at dine oplysninger behandles sikkert.

Sikkerhed ved transaktioner

Vi er særligt opmærksomme på sikkerheden omkring transaktioner. Når du køber personlige navnemærker eller stryg-let mærkater til tøj hos Stickerkid, er alle transaktioner, der foretages på Stickerkid.dk, 100 % sikre. For at tilbyde sikkerhed ved alle betalinger tilbyder vi 2 løsninger: Paypal eller VISA betalingskort og MasterCard kreditkort. Paypal, i samarbejde med vores elektroniske betalingspartner, krypterer automatisk dine fortrolige oplysninger, når de er i transit fra din computer ved hjælp af Secure Sockets Layer (SSL) protokollen med en 128-bit krypteringsnøgle (det højeste niveau, der findes). Når du indtaster dine kreditkortoplysninger (kortnummer, gyldighedsdato og sikkerhedskode), bliver URL-adressen desuden til URL https (s'et angiver sikkerhed) og ikke længere til en http-adresse. Vi accepterer alle større kreditkort: Visa, MasterCard eller din Paypal-konto. Hvis du har en Paypal-konto, kan du bruge den til din betaling.

Sikker betaling

HURTIG LEVERING

LAVET I SCHWEIZ

Vores kunder synes