• Klar til forsendelse på 24 timer
  • 650'000 glade forældre siden 2004
  • Miljøvenligt blæk

Fremstilling og kvalitet

Vi tror på produkter af høj kvalitet pakket med en kærlighed til detaljer af vores produktionshold

Kvalitet:

Stickerkid bruger udelukkende materialer af den højeste kvalitet, så vi kan tilbyde klistermærker i verdensklasse. Vi udvælger omhyggeligt alle vores materialer, papirer, trykfarver og maskiner, der bruges når vi behandler din ordre. Vi har brugt lang tid på at finde og udvælge den mest formbare og fleksible lim, så du kan anvende klistermærker på enhver overflade - dog med undtagelse af Teflon. Vores plastificering består af et meget tyndt lag film, med få dusin mikroner, for ikke at ændre på fleksibiliteten af vores klistermærker. Vi bruger derudover et stærkt og holdbart materiale, for at sikre levetiden af vores produkt. Efter påføring, er vores mærkater fremstillet til at holde i årevis. Vi kan garantere at vores tekstilmærker vil modstå 45 maskinvaske ved en temperatur på op til 60 grader celsius. Disse etiketter er nemlig både vaskemaskine-og tørretumbler modstandsdygtige.

Produktion:

For at sikre top kvalitet, er alle vores produkter fremstillet af os i Schweiz. Vi kontrollerer hele produktionskæden fra start til slut, og ingen del af processen er outsourcet. Dette giver os mulighed for større fleksibilitet og lydhørhed til at møde vores kunders specifikke krav.

Det vigtigste for os er, at vi gør alt hvad vi kan for at respektere og passe på miljøet og vores medmennesker.

Derfor har vi valgt at altid bruge blæk med lave kemiske emissioner, når vi fremstiller vores klistermærker. Denne blæk er GREENGUARD-certificeret.

Derudover er den beskyttende PVC-film, som vi bruger til at dække selvklæbende etiketter til genstande og beklædning, et ufarligt stof såvel som en ufarlig blanding i overensstemmelse med tyske forordninger.

Disse er følgende: "Gefahrstoffverordnung", den europæiske forordning (EF) nr. 1272/2008 (CLP-forordningen) og det globalt harmoniserede klassificeringssystem og mærkning af kemikalier (GHS).

Ydermere frigiver dette produkt ikke farlige stoffer, og indeholder ikke stoffer, der er anført i forordning (EF) nr. 1005/2009, som nedbryder ozonlaget.

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

Klar til forsendelse på 24 timer

LAVET I SCHWEIZ

Alle vores produkter printes i højeste kvalitet i Schweiz

Vores kunder synes