Fremstilling og kvalitet || Vi tror på produkter af høj kvalitet pakket med en kærlighed til detaljer af vores produktionshold

Kvalitet:

Stickerkid.it s’impegna ad utilizzare i migliori materiali per offrire delle ottime etichette di alta qualità.

Stickerkid bruger udelukkende materialer af den højeste kvalitet, så vi kan tilbyde klistermærker i verdensklasse. Vi udvælger omhyggeligt alle vores materialer, papirer, trykfarver og maskiner, der bruges når vi behandler din ordre. Vi har brugt lang tid på at finde og udvælge den mest formbare og fleksible lim, så du kan anvende klistermærker på enhver overflade - dog med undtagelse af Teflon. Vores plastificering består af et meget tyndt lag film, med få dusin mikroner, for ikke at ændre på fleksibiliteten af vores klistermærker. Vi bruger derudover et stærkt og holdbart materiale, for at sikre levetiden af vores produkt. Efter påføring, er vores mærkater fremstillet til at holde i årevis. Vi kan garantere at vores tekstilmærker vil modstå 45 maskinvaske ved en temperatur på op til 60 grader celsius. Disse etiketter er nemlig både vaskemaskine-og tørretumbler modstandsdygtige.

swiss-made

Vi er blevet tildelt certifikatet "Swiss Made" af Swiss Label Association! Vi er meget stolte over, at vi endelig har fået denne certificering. Swiss Label Association har til formål at samle og markedsføre schweiziske produkter og tjenester, og fremhæve kvalitet, sikkerhed og pålidelighed overfor både virksomheder og forbrugere.

Produktion:

For at sikre top kvalitet, er alle vores produkter fremstillet af os i Schweiz. Vi kontrollerer hele produktionskæden fra start til slut, og ingen del af processen er outsourcet. Dette giver os mulighed for større fleksibilitet og lydhørhed til at møde vores kunders specifikke krav.

Sikker betaling

HURTIG LEVERING

LAVET I SCHWEIZ

Vores kunder synes