Generelle betingelser

95% af vores ordrer færdiggøres og afsendes inden for 2 hverdage. Men stickerkid påtager sig ikke ansvar for eventuelle forsinkelser i leveringen.

Enhver lille forskel i farve eller baggrund mellem illustrationen på hjemmesiden eller i brochurer og slutproduktet kan ikke accepteres som en grund til at klage.

Efter betaling, vil du modtage en faktura via e-mail og din ordre detaljer.

Tilbagebetalingspolitik:

Defekte produkter og eventuelle fejl fra vores side vil blive afhjulpet snarest. Dog skal fordringer indgives inden for 10 dage fra levering. Hvis produktet ikke viser fejl, kan det ikke erstattes eller ombyttes.

Fortrolighed:

Stickerkid beholder persondata vedrørende sine kunder udelukkende til at behandle ordrer og til at overholde de skatte-og regnskabsmæssige normer i produktionsland samt forvaltning. Ingen data vil blive sendt til, eller opbevaret af tredjemand. Personlige oplysninger om kunder vil ikke blive brugt til offentlig fordeling uden samtykke.

Stickerkid beskytter regnskabsoplysninger for sine kunder med SSL (Secure Socket Layer) for at sikre sikker overførsel og overførsel af data. Kun udstederen af kreditkortet har kendskab til oplysninger om kreditkortet. Stickerkid ikke har denne information.

Sikker betaling

HURTIG LEVERING

LAVET I SCHWEIZ

Vores kunder synes